PASIANSSIPELI.COM
Säännöt
Sulje

AGNES PASIANSSI

Tervetuloa pasianssiin Agnes. Pelaa ilmaiseksi yhtä Klondike-korttipelin koukuttavimmista muunnelmista. Asettelun säännöt ovat monin tavoin samanlaisia, ja tavoitteena on kerätä kaikki kortit puvun kautta neljään perustuspaaluun pelikentän puhdistamiseksi.

Voit helposti oppia soittamaan Agnes Pasianssi -peliä, jos olet pelannut aiemmin Klondike Solitaire -ohjelmaa.

Solitaire pelataan 52 kortilla tavallisesta pelikannesta. Ensimmäiset 28 korttia jaetaan kuten Klondikessa. Seuraava kortti asetetaan ensimmäiseen neljästä perustuksesta ja se asettaa kyseisen pelin peruskorttien arvon. Kaikki muut samanarvoiset kortit on asetettava jäljelle jääneille kolmelle alustalle. Pelivarasto on 7 korttia. Ne jaetaan pelikentän alimmalla rivillä ja ovat käytettävissä milloin tahansa.

Säännöt AGNES PASIANSSI

  • perustukset kerätään värin mukaan;
  • pöydällä olevat korttipaikat on järjestetty vaihtelevilla väreillä alenevassa järjestyksessä;
  • jos pelikentällä ei ole vaihtoehtoja liikkumiseen ja lajitteluun, voit jatkaa peliä varakorteilla;
  • Agnes-pelin tärkeä erityispiirre - varastolle jaetaan 7 korttia, jos peliä ei voida jatkaa, voit käyttää uutta sarjaa;
  • mikä tahansa kortti tai jopa sarja, joka ei ole samaa maata, voi viedä tilaa pelikentälle - tämä Agnes Solitaire -ominaisuus tekee asettelusta erityisen mielenkiintoisen!

Agnes Solitairesta on kaksi versiota. Edellä kuvattua kutsutaan Agnes Bernauksi. Toinen versio pasianssista "Agnes 2", vaihtoehtoinen nimi on "Agnes Sorel". Se ei määritä perustuksen arvoa, eikä lajittelu pelikentällä salli värien vaihtelua.