PASIANSSIPELI.COM
Säännöt
Sulje

YUKON PASIANSSI

Tervetuloa Yukon Pasianssi -ohjelmaan. Pelaa pelin ilmaista online-versiota 52 kortin tavallisella pakalla. Epätavallinen ja vaikea testi odottaa sinua. Tilastojen mukaan kaikki yritykset yrittää ratkaista Yukon Solitaire eivät onnistu. Nauti kätevästä online-pelistä, jolla voi peruuttaa siirron, mikä tarkoittaa, että mahdollisuutesi voittaa kasvavat. Aloita nyt!

Yukon Pasianssi on mielenkiintoinen korttipeli, joka kehittää kykyä suunnitella ja analysoida monimutkaisia jaksoja. Yukon Pasianssi -sovelluksessa voit peruuttaa siirron ilmaiseksi ja seurata peliaikaa.

"Yukon" on samanlainen kuin "Klondike", mutta jos olet tarkkaavainen, ymmärrät heti eron. Pelillä ei ole osakekannetta. Kaikki kortit jaetaan välittömästi pelikentälle ja paljastetaan osittain. Onneksi Yukon Solitaire -ohjelmassa voit siirtää mitä tahansa korttiryhmää, kunhan värit vaihtelevat. Esimerkiksi ryhmä, jonka perustana on punainen 2, voidaan siirtää vain neljään musta puku.

Säännöt YUKON PASIANSSI

Siirrä kaikki kortit neljään perustuspaaluun puvun mukaan ässistä alkaen. Pelikentällä voit siirtää mitä tahansa korttisarjaa (jopa tilaamatta). Ainoa liikkumisen edellytys on vuorottelevat värit laskevassa järjestyksessä. Esimerkiksi 10 pataa (musta kortti) voi hyväksyä vain yhdeksän punaisesta puvusta. Voit siirtää kuninkaat tyhjiin soluihin. Tässä pelissä voit peruuttaa siirron. Siellä on myös aikalaskuri.

Ennen kuin aloitat Yukon Solitairen pelaamisen, rakenna strategiasi. Sinun tehtäväsi on laajentaa lajittelumahdollisuuksiasi. Yritä vapauttaa tyhjiä soluja kuninkaiden siirtämiseksi. Avaa kortit kuvapuoli alaspäin mahdollisimman pian. Mitä enemmän kortteja pöydällä on, sitä laajempi käytettävissä olevien arvojen alue on.