PASIANSSIPELI.COM
Säännöt
Sulje

ALGERIAN SOLITAIRE

Jos päätät pelata Algerian Patience Solitaire -ohjelmaa, voit pelata laadukasta peliä maksutta ja ilman mukavuutta. Tärkeintä tässä on olla sitkeä. Peli on vaikeampaa kuin klassinen Spider-pasianssi, mutta se on hyvin koukuttava!

Algerian kärsivällisyydellä ja muilla pasianssipeleillä on yhteinen tavoite. Sinun on järjestettävä kortit järjestyksessä ja puvussa. Tässä tapauksessa ulkoasu tulee kahdesta korttipakasta, joissa on 8 perusta. Sinun on lajiteltava kannet nousevassa järjestyksessä (ässästä kuninkaalle) ja alenevassa järjestyksessä pukujen mukaan.

Säännöt ALGERIAN SOLITAIRE

Pelikentän kortit voidaan siirtää johonkin perustuksista tai viereiseen sarakkeeseen yhden periaatteen mukaisesti:

- nimellisarvon nousevassa järjestyksessä: 5 ♦, 6 ♦, 7 ♦, 8 ♦, 9 ♦;

- nimellisarvon alenevassa järjestyksessä: K ♣, Q ♣, J ♣, 10 ♣, 9 ♣, 8 ♣.

Monissa pasianssikorttipeleissä pelaaja ei välttämättä ota huomioon pukua siirrettäessä kortteja sarakkeiden välillä lajitteluvaiheessa. Ainoa vaatimus on, että kortin on oltava yhden asteen yläpuolella tai yhden alle. Pelissä vaaditaan aina Algerian Patience Solitaire -lajittelua puvun mukaan. Onneksi voit luoda sekä nousevia että laskevia jaksoja samanaikaisesti.

Algerian Patience -sääntöjen mukaan korttien sijoitus on jatkuva, mikä tarkoittaa, että voit siirtää kuninkaan tarvittaessa ässän jälkeen.

Online-pasianssin Algerian Patience etuna on, että pelaaja voi siirtää yhtä korttia kerrallaan tai siirtää puvusarjaa pitämällä SHIFT-näppäintä painettuna. Voit kumota viimeisen siirron painamalla nuolipainiketta oikeassa alakulmassa.

Toisin kuin "Spider", "Klondike" ja muut pasianssipelit, "Algerian Patience" sallii pelikentän tyhjien sarakkeiden täyttämisen millä tahansa kortilla. Voit käyttää 6 vetopinoa pelikentän alareunasta ilman rajoituksia ja nähdä seuraavat kortit yksinkertaisesti nostamalla yläosaa ikään kuin haluaisit poistaa sen.

Solitairen virallinen nimi on Algerian Patience, joka symboloi perinteisen pasianssin monimutkaista algerialaista versiota. Sana "kärsivällisyys" ilmestyi sanan "Algerian Patience Solitaire" kirjaimellisen käännöksen vuoksi, jossa korttipelin merkitys korvataan yhdellä morfologisista synonyymeistä. Mutta virhe osoittautui sopivaksi. Solitaire "Algerian Patience" on melko vaikeaa. Se vaatii päättäväisyyttä ja huomiota, mutta tuo kirkkaita tunteita ja jännitystä. Pelaa Algerian Patience Solitaire -peliä nyt ilmaiseksi verkossa ilman rekisteröitymistä ja aikarajoja. Nauti pelistä!