PASIANSSIPELI.COM
Säännöt
Sulje

DOUBLE FREECELL SOLITAIRE

Pelissä käytetään kahta 52 kortin täyttä pakkaa - yhteensä 104 korttia. Kaikki kannen kortit on asetettu 10 pystysarakkeeseen. Päärivi, jonka alkukortit ovat ässää, on oikealla näiden rivien yläpuolella. Päärivin alapuolella on tilaa kahdeksalle ns. "Väliaikaisen varaston" kortille.

Pelin tavoitteena on vapauttaa kahdeksan ässää pelin aikana ja kerätä vastaavat puvut nousevassa järjestyksessä heille.

Säännöt DOUBLE FREECELL SOLITAIRE

Pelikortit ovat alhaalta kuvapuoli ylöspäin olevat sarakekortit ja "väliaikaiset varastokortit". Jos alkuperäisen pasianssiasettelun pelikorttien joukossa on ässää ja seuraavia kortteja, ne siirretään pääriville. Sen jälkeen voit aloittaa korttien siirtämisen sarakkeesta toiseen vapauttaaksesi muita ässää ja kortteja, jotka soveltuvat pääsivulle siirtymiseen.

Voit siirtää vain yhtä korttia laskevassa järjestyksessä ja vuorotellen värejä kerrallaan. Jos sarakkeiden pelikorttien joukossa on kortteja, jotka häiritsevät edelleen ratkaisemista sarakkeiden pelikorttien joukossa, ne voidaan viedä "väliaikaiseen varastoon". "Väliaikainen varasto" voi sisältää korkeintaan kahdeksan korttia kerrallaan, yhden kutakin sijaintia kohti. Kortit "väliaikaisesta varastosta" voidaan siirtää yhteen sarakkeeseen tai pääriviin, kun ne ovat voimassa.

Mikä tahansa kortti voidaan siirtää kokonaan tyhjään sarakkeeseen, sekä muista sarakkeista että väliaikaisesta varastosta. Solitaire pelataan yhdellä kierroksella.