PASIANSSIPELI.COM
Säännöt
Sulje

DOUBLE KLONDIKE SOLITAIRE

Double Klondike on Klondike-versio, jossa on kaksi kantta. Lukuun ottamatta suurempaa määrää paaluja ja tuplauskortteja, sen säännöt ovat identtiset klassisen pasianssin kanssa. Pelikentän laajan tilan ja kaksoiskorttisarjan ansiosta jokainen solu voi ratkaista Double Klondike-pasianssin tavallista helpommin.

Pelaa Double Klondike Solitaire 3 -kortteja ilmaiseksi verkossa ilman mainoksia ja flash-soitinta. Tästä suositusta pelistä on useita muunnelmia, mutta tämä haastava versio, jossa sinun on jaettava kolme varakorttia, on suosituin. Voittaminen on melko vaikeaa, mutta jos noudatat alla olevia vinkkejä, tulos miellyttää sinua!

Double Klondike Solitaire -asettelu on kolmiomainen, mutta siinä on yhdeksän saraketta seitsemän sijasta. Kahdeksan rahastoa on aluksi tyhjä. Pelin tarkoituksena on siirtää ässät perustuksiin ja täyttää kaikki puvun solut kuninkaisiin asti.

Säännöt DOUBLE KLONDIKE SOLITAIRE

  • Pelin tavoitteena on siirtää molemmat kannet säätiölle.
  • Korttien siirtäminen pelikentän paalujen välillä laskevassa järjestyksessä, vuorotellen punaista ja mustaa pukua.
  • Osittaiset tai täydelliset jaksot voidaan siirtää yhtenä korttina.
  • Vain kuninkaat voivat täyttää tyhjät tilat tai pinon, jota kuningas johtaa.
  • Kannen napsauttaminen antaa sinulle kolme korttia kerralla.

Kuinka ratkaista Double Klondike-pasianssi

1. Pelaa kaikki liikkeet pelikentällä ennen varauksen käyttöä.

2. Yritä aina avata kortit kuvapuoli alaspäin siirtämällä niitä osittain.

3. Muista, että varanto voidaan nähdä ilman rajoituksia. Suosittelemme, että opiskelet varaa ja et pelaa kaikkia kolmea korttia peräkkäin. Joten pääset uusiin paikkoihin seuraavalla asettelulla.