PASIANSSIPELI.COM
Säännöt
Sulje

AUSTRALIAN PASIANSSI

On aika pelata Australian Solitaire verkossa ilmaiseksi. Tämä on australialaista alkuperää oleva klassinen pasianssipeli, jossa yhdistyvät Klondike Solitaire ja Yukon elementit, mutta paljon mielenkiintoisempi ja haastavampi. Katso itse!

Kutsumme sinut pelaamaan Australian pasianssia ilman rekisteröitymistä. Vieraana voit vakoilla seuraavaa siirtoa "H" -painikkeella, uudelleensuunnata saman asettelun ja seurata pelisi siirtojen tilastoja.

Pelin alkaessa jaetaan neljä kuvapuoli ylöspäin olevaa korttia jokaiseen seitsemään sarakkeeseen. Jäljellä olevat kortit muodostavat peruskannen ja niitä käytetään pelissä uudestaan.

Säännöt AUSTRALIAN PASIANSSI

Rakenna kaikki 4 pukua perustuksiin alkaen ässistä. Kortit lajitellaan pienenevässä järjestyksessä.

Voit siirtää järjestämättömiä paaluja. Sarjan ylimmän kortin on oltava arvoltaan alhaisempi ja samaa maata sen kanssa, joka hyväksyy sen. Vain kuningas voidaan siirtää tyhjään tilaan korttipaalulla tai ilman sitä.

Strategia

Australian pasianssin ratkaiseminen on vaikeampaa kuin tavallisen pasianssin, koska et voi pakata loput kannesta kahdesti. Usein kortit päätyvät kasaan, ja niiden palauttaminen pasianssiin on melkein mahdotonta. Voit voittaa ottamalla peliin mahdollisimman monta korttia.

Näet oikeat liikkeet napsauttamalla "Eye" -painiketta ylävalikkorivillä. Älä missaa kortteja, joilla on alhainen luokitus. Niiden estäminen hidastaa perustusten täyttämistä. Mahdollisuus voittaa peli Australian Solitaire riippuu enemmän onnesta kuin taidoistasi. Testataankö omaisuuttasi tänään? Nauti pelistä!