PASIANSSIPELI.COM
Säännöt
Sulje

LA BELLE LUCIE PASIANSSI

Klassinen pasianssi "La Belle Lucie" (Pretty Lucia) on peli, jossa sinun on lajiteltava kortit puku mukaan. Usein sen ratkaiseminen ei ole niin helppoa. Pelin aikana on käytettävissä kolme sekoitusta. Se antaa sinulle paljon vaihtoehtoja strategisten ratkaisujen etsimiseen.

Kutsumme sinut pelaamaan online-pasianssia "La Belle Lucie". Pelaa pelin parasta versiota ilmaiseksi ilman rekisteröitymistä. Nauti erinomaisesta suunnittelusta, kätevästä ohjauksesta ja hyödyllisistä painikkeista "Kumoa", "Ehdota siirtoa" ja "Ohje", jotka eroavat tästä versiosta muista. Katso se heti!

Säännöt LA BELLE LUCIE PASIANSSI

Yksittäinen 52 kortin pakkaus jaetaan 18 fanille. 16 fania, joissa kussakin 3 korttia ja 2 muuta 2 kuvapuoli ylöspäin olevaa korttia.

"La Belle Lucie" -pelin tavoitteena on rakentaa kortteja 4 perustuspaaluun nousevassa puvussa alkaen perustusriville siirretyistä ässistä.

Yhden tuulettimen kortit voidaan siirtää toiseen yksi kerrallaan laskevassa puvussa. Voit esimerkiksi siirtää kymmenen vain pataa.

Jos jumitit, voit käyttää satunnaistoistopainiketta, mutta enintään kolme kertaa.

La Belle Lucie-pasianssistrategia

Koska kaikki kortit ovat auki pelin alusta alkaen, suunnittele lajittelemaan ja siirtämään kortit asteittain faneille.

Kiinnitä huomiota kortteihin, joilla on korkea luokitus. Ne estävät alla olevien korttien liikkumisen ja ne voidaan avata vain sekoittamalla. Et voi siirtää korttia tyhjään soluun toisen kerran. Vapauta se kortin siirtämiseksi tuulettimelle.