PASIANSSIPELI.COM
Säännöt
Sulje

CLASSIC SPIDER PASIANSSI

Kaikkien suosikki Spider Solitaire on ollut klassinen korttipeli yli 200 vuoden ajan. Se on yksi parhaista henkisistä harjoituksista, koska britit keksivät sen. Ei ihme, että nimen Spider Solitaire todellinen merkitys on "Hämähäkin kärsivällisyys". Peli vaatii vapaata aikaa, hyvin suunnitellun strategian ja analyysin.

Kutsumme sinut pelaamaan parasta peliä Classic Spider Pasianssi. Pelaa tätä vanhaa pasianssiversiota ilman rekisteröitymistä ja mainoksia tasoilla.

Spiderin pelaaminen verkossa on paljon helpompaa kuin koskaan. Ei siksi, että pelaajat ovat älykkäämpiä tai klassiset säännöt ovat muuttuneet. "Peruuta" - ja "Vihje" -painikkeiden avulla on mahdollisuus huijata nyt. Esimerkiksi Spider 1 -puvussa, Classic Spider Solitaire 2 -puvussa tai Spider Solitaire 4 -puvussa voit yksinkertaistaa tehtävää. Oletko valmis pelaamaan juuri nyt? Aloitetaan sitten!

Säännöt CLASSIC SPIDER PASIANSSI

Kuten mikä tahansa klassinen Spider Pasianssi, se vaatii täyden 13 kortin listan, ei pohjalla vaan pöydällä. Jos pelaat samaa maata olevaa Hämähäkkiä, siirrä vain alimmat kortit nousevassa järjestyksessä korkeimpiin (10, 9, 8… 2). Koko sijoitus kuninkaasta ässään piilotetaan automaattisesti sivuun vapauttaen tilaa seuraavalle lajittelulle.

Spider Solitaire 2 -pelejä pelatessasi voit laittaa matalat kortit korkeille korteille, vaikka ne eivät olisikaan samaa maata ja vastakkaisia. Sama pätee 4 pukuun, saat vain enemmän vaihtoehtoja. Mutta vain homogeenisia kortteja voidaan siirtää solujen välillä. Oikeassa alakulmassa olevan kannen napsauttaminen antaa jokaiselle sarakkeelle kokonaisen korttirivin.