PASIANSSIPELI.COM
Säännöt
Sulje

GOLF PASIANSSI

On aika pelata Golf Pasianssi verkossa. Pelin klassinen versio on saatavana ilmaiseksi ja ilman rekisteröitymistä yksinkertaisimmalla ulkoasulla. Tämä on paras valinta aloittelijoille, joilla on yksinkertaiset kortit ja ilman ajastinta. Voit aina käyttää Kumoa-painiketta.

Sääntöjen mukaan sinun on puhdistettava pelikenttä, joka koostuu 7 sarakkeesta, jotka symboloivat reikiä. Jokaisella on 5 korttia kuvapuoli ylöspäin. Loput kannesta on kuvapuoli alaspäin ja muodostaa perustan, ja ylempi kuvapuoli ylöspäin oleva kortti on hylätty.

Säännöt GOLF PASIANSSI

Pelaa pasianssia pinomalla kortteja pöydästä yhteen kasaan, jos kortti sijoittuu ylemmälle tai matalammalle kuin jätteen ylin kortti. Esimerkiksi, jos jätteessä on 6, voit siirtää 5 tai 7 minkä tahansa puvun sinne. Siirtämästäsi kortista tulee uusi ylin ja määrittää korttien siirtämisen ehdot. Jos pöydässä ei ole sopivaa arvoa, napsauta perustusta.

Strategia

Yritä kerätä jaksoja, joissa taulukon korttien enimmäismäärä on mukana, ja voit käydä vain yhden kerran peruskannen läpi. Palautuksia ei sallita.

Valitse yhtäläiset arvot: - pisin rivi avataksesi pääsyn seuraaviin kortteihin; - monipuolisimmat kortit, joten on enemmän mahdollisuuksia tehdä onnistunut yhdistelmä.

Jos haluat pelata klassisia pasianssipelejä: Klondike, Pyramid, voit varmasti lisätä luetteloon ainutlaatuisen Golf Solitaire. Nauti pelistä!