PASIANSSIPELI.COM
Säännöt
Sulje

TRI PEAKS SOLITAIRE

Jos haluat pelata Tri Peaks Solitaire -ohjelmaa verkossa ilmaiseksi ja ilman rekisteröitymistä, paina "Start" -painiketta heti! Tämä on tunnetuin yksinkertainen ja hauska korttipeli. Pelatessasi häiritset stressiä ja harjoitat havaintoa.

Tri Peaks Solitaire -asettelussa on 52 korttia: 28 on asetettu pyramideihin, joissa on kolme korttia. Neljäs rivi on avoin ja yhteinen kaikille kolmelle huipulle. Yksi kortti asetetaan kuvapuoli alaspäin. Tämä on perusta ja pääohje tämän pasianssin ratkaisemiselle. Jäljellä oleva kansi on varanto.

Tämä on mukavin Tri Peaks Solitaire -tyyppi. Heti kun päärivi on poistettu, kaikki kolme tornia avaavat korttinsa. Pelaajalla on enemmän mahdollisuuksia ratkaista pasianssi.

Säännöt TRI PEAKS SOLITAIRE

Tämän pasianssin pyramidit on asetettu pohjasta ylöspäin. Valinta riippuu vain ylemmän perustuskortin nimellisarvosta.

Muista pääehto ennen Tri Peaks Solitaire -pelien pelaamista. Jokainen seuraava kortti voi erota edellisestä yksi kerrallaan. Varaus auttaa sinua tilanteessa, jossa pasianssissa ei ole avoimia kortteja.

Voit kumota yhden siirron, toistaa saman asettelun uudelleen tai sekoittaa kannen.

Tri Peaks Solitairen päätavoitteena on ratkaista se. Mutta pelillä on lisäpalkinto pisteillä pelin oikeasta lopputuloksesta vähällä vaivalla.

Pelissä on siirtolaskuri. Mitä vähemmän liikut, sitä enemmän pisteitä voit saada. Jos olet perfektionisti, joka haluaa saavuttaa huippuosaamista millä tahansa alueella, kokeile tätä sääntöjen vaikeampaa versiota. Ratkaise tämä palapeli maksimipisteillä.