PASIANSSIPELI.COM
Säännöt
Sulje

TOWERS SOLITAIRE

Towers Solitaire on erittäin jännittävä online-korttipeli. Voit pelata verkossa ilmaiseksi ja ilman rekisteröitymistä satojen eri vaihtoehtojen kanssa. Pelatessasi olet intohimoinen pelistä rasittamatta aivoasi.

Pelin tavoitteena on siirtää korttipakkaus tornista perustukseen numerojärjestyksessä. Lapsi, teini-ikäinen tai aikuinen voi tehdä sen helposti.

Towers Solitaire -nimi liittyy asettelun muotoon. Se on valmistettu kolmion muodossa. Kaikilla Pyramid-pasiansseilla "Ateya", "Egyptiläinen", "Viidakko", "Sheriffi" ja monilla muilla on samat yleiset säännöt. Ero on taustan, korttien suunnittelussa ja pienissä eroissa käyttäjän asetuksissa. Joissakin niistä on vihjeitä, ja Joker on universaali kortti, joka hyväksyy minkä tahansa nimellisarvon.

Säännöt TOWERS SOLITAIRE

Asettelu koostuu 28 kortista ja 10 kortista säätiössä. Vain tämä alarivi voidaan taittaa. Perustuskortti näytetään ruudun alaosassa. Voit ratkaista pasianssin vain, jos löydät kortin laskevassa tai nousevassa järjestyksessä. Jos esimerkiksi alustassa on 9, voit peittää sen joko 10: llä tai 8: lla minkä tahansa puvun. Heti kun poistat kortin asettelusta, siitä tulee automaattisesti uusi peruskortti! Kun ratkaiset Tower Solitaire -ohjelmaa, avaat lisää kortteja ylemmiltä riveiltä.

Kun pelaaja jumittuu, hän voi jakaa kortin varastosta. Ole varovainen, kortit jaetaan 3: lla, eikä niitä voi jakaa uudelleen. Onneksi Towers Solitaire -ohjelmaa voi pelata Wild Cardilla (Joker). Se voidaan laittaa mille tahansa kortille ja mikä tahansa kortti voidaan laittaa siihen.