PASIANSSIPELI.COM
Säännöt
Sulje

VANHANAIKAINEN PASIANSSI

Mielenkiintoisin tyyppinen pasianssi Vanhanaikainen-pasianssi. Pelaa ilmaiseksi ilman rekisteröitymistä! Pelin tavoitteena on järjestää 52 kortin pakkaus pylväiksi puvun mukaan aktiivisten korttien avulla.

Säännöt VANHANAIKAINEN PASIANSSI

Pelikentällä on asetettu 28 korttia seitsemään sarakkeeseen. 1 kortti ensimmäisessä, kaksi korttia toisessa ja niin edelleen nousevassa järjestyksessä. Asettelun muoto muistuttaa kaksinkertaista taitettua huulia. Loput 24 korttia muodostavat perustan ja niitä käytetään pelaajan pyynnöstä. Sinun on lajiteltava ne puvun mukaan, alkaen ässistä 4 säätiössä, jotka sijaitsevat oikeassa yläkulmassa. Sarja laskee: laitat kaksi ässälle ja jopa kuninkaalle.

Suurin ero kolmen kortin Vanhanaikainen Pasianssi ja klassisen pasianssin välillä on rajallinen määrä aktiivisia kortteja, mikä stimuloi tilanteen analysointia ja kannattavimman siirron etsimistä. Vain jätteen ylin kortti voi olla pelikortti, on tärkeää lajitella se sarakkeeseen perusta tai kuvapuoli ylöspäin.

Kortteja saa siirtää pelikentän yli kiinnittäen huomiota värinmuutokseen ja laskevassa järjestyksessä. Vain kuningas voidaan siirtää tyhjään tilaan. Se voi olla yksi kortti tai korttisarja.

Vanhanaikainen Pasianssi strategia

Kolmen kerralla jaetun kortin menetelmä määrää lajittelun asettelumallit. Klondike-pasianssin klassisessa versiossa liikkumisten lukumäärällä on merkitystä. Kaikkia lisäkannen kortteja voidaan käyttää milloin tahansa.

Sinulla on pääsy vain yhteen korttiin kolmoisasettelusta, joten sinun on laskettava liikkeesi. Jos otat ylimmän kortin pinosta, loput voidaan siirtää yhdelle. Voit siis laskea, kuinka monta korttia tulisi poistaa, jotta saat haluamasi kortin täydellä vierityksellä.

Vanhoina aikoina tämä tapa ratkaista Klondike-pasianssi kolmella kortilla, joita kutsutaan "profeetallisiksi", koska tarvitaan vakavia loogisia ponnisteluja. Uskottiin, että henkilö, joka voi keskittyä sekvensointiin, voi häiritä turhia ajatuksia, keskittyä pääasiaan ja saada ainoan oikean vastauksen kysymykseesi. Uskokaa tai älkää, tämä on hyvä tapa levätä! Hyvää peliä!