PASIANSSIPELI.COM
Säännöt
Sulje

PASIANSSI SPIDER

Ilmaiset Pasianssi Spider -puvut ovat hyvin samankaltaisia kuin Classic Spider Solitaire. Tässä käytetään ranskalaisen pakan kortteja 2: sta ässään, mutta käytetään vain kahta luokkaa - punainen ja musta.

Ilmaisen online-pelin ytimessä Pasianssi Spider on 1800-luvulta peräisin oleva pasianssikorttipeli. Sitä kutsuttiin mielen parhaaksi lääkkeeksi, koska on keskityttävä parhaaseen ratkaisuun. Tämä vanha kaksisuuntainen pasianssi on silti paras juna aivoillesi! Spider Solitaire 2 -pukuja on vaikeampaa pelata Klondike Solitaire -pelissä, koska on tarpeen ottaa huomioon enemmän rajoituksia.

Säännöt PASIANSSI SPIDER

Selvitetään, miten pelataan Spider Pasianssi 2 -pukuja. Aloitetaan joistakin pelin perustiedoista. Voit osallistua peliin vieraana. Pelaa tätä pasianssia verkossa ilmaiseksi ilman rekisteröitymistä. Sinulla on kaikki pelaajan edut:

  • rajoittamaton määrä vihjeitä;
  • kyky selvittää, kuinka ratkaista pasianssi;
  • "palauta siirto" -painike;
  • liikkeiden laskuri;
  • Spider-pasianssin parhaiden pisteiden automaattinen tallentaminen.

Pasianssi Spider: tavoite

Pelin tavoitteena on lajitella pasianssi kahteen pukuun siirtämällä kortteja arvojen alenevassa järjestyksessä. Lajittelun aikana voit asettaa punaiset puvut mustien korttien päälle ja päinvastoin. Mutta tämä on vain väliratkaisu. On mahdotonta täyttää sarjaa kortteja, jotka sisältävät sekoitus pukuja.

Lajitteluprosessissa voit järjestää kortit laskevassa järjestyksessä ottamatta huomioon väriä. Et voi siirtää niitä myös ryhmässä. Vain yksivärisiä osia voidaan siirtää.

Rivistä 13 arvon sekvenssit kuninkaasta ässään ottaen huomioon puvun rajoitukset. Kerää 4 sarjaa kutakin väriä poistaaksesi ne pelikentältä. Solitaire ratkaistaan, kun kaikki 8 sarjaa on poistettu. Hyvää peliä!