PASIANSSIPELI.COM
Säännöt
Sulje

CARPET SOLITAIRE

Carpet Solitaire käyttää yhtä 52 kortin pakkaa. 20 korttia asetetaan kuvapuoli ylöspäin neljässä rivissä, viisi korttia kussakin rivissä muodostaa "maton". Ässät asetetaan "matolle", kun ne tulevat ulos kannelta muodostaen pää rivin. Vastaavat puvut kerätään nousevassa järjestyksessä ässillä.

Säännöt CARPET SOLITAIRE

Kaikki matto-kortit ovat pelattavissa. Toisin sanoen ne voidaan siirtää pääriville, kun ne sopivat siihen. Jos "matto" sisältää kaksi ja seuraavat kortit ässäpukuista, jotka ovat jo kannen ulkopuolella ja ovat päärivillä, ne siirretään ässille. Heidän paikkansa "matolla" ovat täynnä kannen kortteja. Sopivat kortit asetetaan pääpaikkoihin, ja muut kortit ovat kasaan sillä hetkellä. Pinon ylin kortti, kuten aina, on pelikortti ja se voidaan siirtää pääriville tai "matolle" milloin tahansa.

Kannen kortit voidaan jakaa, kun kaikki sopivat kortit on siirretty pääriville ja täytetty tyhjät tilat "matolla".

Kun täytät vapaita paikkoja "matolla", ota kortti kasasta, mutta älä seuraavaa korttia kannelta. Sinun ei pitäisi kiirehtiä täyttämään "maton" tyhjiä paikkoja satunnaiskorteilla. Yritä käyttää vain niitä kortteja, jotka voidaan siirtää pää riville.

Peli pelataan yhdellä kierroksella. Jos koko kannen asettamisen jälkeen on jäljellä kokoamattomia kortteja, niitä ei voida jakaa uudelleen. Joten peli on ohi. Solitaire ratkaistaan ​​melko usein.