PASIANSSIPELI.COM
Säännöt
Sulje

PELIKONE PASIANSSI

Nimi Klondike Solitaire viittaa yksinkertaisesti pelin alkuperäiseen versioon ja satoja vuosia sitten asetettuihin sääntöihin; nämä säännöt ovat synnyttäneet lukemattomia erilaisia rakkauden pelin toteutuksia. Kuten monet muutkin pasianssit, Klondike tunnetaan myös lukuisissa eri peitteissä: kärsivällisyys, kiehtovuus ja Canfield ovat suosituimpia. Riippumatta siitä, mikä se tunnetaan, pelin säännöt ja tavoite pysyvät perinteisinä: saada kaikki kortit numeroiden mukaisessa järjestyksessä ja sopiviksi mahdollisimman nopeasti.

Klondiken suosituin versio löytyy ikkunoista, ja se on ollut alustan tukipilari vuodesta 1990 lähtien. Siitä lähtien ei ole paljoakaan muuttunut, paitsi grafiikka ja kyky muuttaa korttien ulkoasua. Joka tapauksessa, jos sinulla ei jostain syystä ole koskaan ollut iloa pelata tietokoneella Klondikea, ensinnäkin et tiedä mitä puuttuu, ja toiseksi, tässä ovat säännöt.

Säännöt PELIKONE PASIANSSI

Peliä pelataan yhdellä paketilla, jossa on 52 korttia (jokerit poistetaan), 28 näistä korteista jaetaan kuvapuoli alaspäin, jolloin muodostuu seitsemästä sarakkeesta koostuva tabletti. Jokaisessa sarakkeessa on enemmän kortteja kuin edellisessä, alkaen yhdestä kortista ja nousemalla seitsemään korttiin, jokaisessa sarakkeessa on myös yksi kortti (ensimmäinen), joka asetetaan kuvapuoli ylöspäin. Jäljellä olevia kortteja käytetään varastokassan muodostamiseen, johon pääsee tarvittaessa.

Pelin tavoitteena on luoda nousevat säätiöt pukujärjestyksessä. Jokaisen säätiön on aloitettava ässä, joka löytyy siirtämällä kortteja sarakkeiden välillä; kaikki liikkuvat kortit on kuitenkin asetettava toiselle kortille, joka on numeroitu yksi korkeammalle ja väriltään liikuttavaa korttia vastapäätä. Jos tulee aika, jolloin sinun ei tarvitse liikkua, voit käyttää varastopanosta siinä toivossa, että löydät kortteja, jotka lisätään sarakkeisiin. Pisteytyspelit

Alkuperäinen Klondike on ihanteellinen peli aloittelijoille, mutta joilla on laaja kokemus, haluavat kokea erilaisia ​​haasteita; nämä löytyvät peliversioista, kuten Solitaire City, jotka lisäävät sekoitukseen ajastetun pisteytysjärjestelmän, joka antaa ylimääräisen ulottuvuuden. Ajastettu pisteytys kannustaa pelaajia saattamaan pelin päätökseen mahdollisimman nopeasti korkean pistemäärän saamiseksi; ystävät ja perheenjäsenet voivat sitten yrittää voittaa korkean pistemäärän menemällä vielä nopeammin. Muut versiot.