PASIANSSIPELI.COM
Säännöt
Sulje

ÄLYPÄÄ PASIANSSI ILMAISET NETTIPELIT

Perinteinen Klondike-pasianssi (tunnetaan yksinkertaisesti nimellä pasianssi tai kärsivällisyys) on tunnetuin ja pelattu pasianssipeli maailmassa. Pelin tarkoituksena on rakentaa neljä korttipinoa, jotka alkavat ässällä ja päättyvät Kingillä, kaikki saman puvun, yhteen neljästä perustuksesta, jolloin olet voittanut!

Tämä peli on nopea ja yksinkertainen korttipeli. Jokainen uusi käsi on satunnainen ja asettaa uuden haasteen. Yritä voittaa parhaat pisteet tai aseta uusi nopein aika!

Olemme yrittäneet tehdä siitä pelaamisen mahdollisimman yksinkertaiseksi. Voit valita napsauttaa kerran, napsauttaa kahdesti tai vetää kortteja milloin tahansa.

Säännöt ÄLYPÄÄ PASIANSSI ILMAISET NETTIPELIT

Klondike on muunnos pasianssista, jota pelataan yhdellä 52 kortin tavallisella pakalla. Sekoittamisen jälkeen asetetaan seitsemän korttipaikkaa, joista ensimmäinen sisältää yhden kortin, toinen kaksi ja niin edelleen, seitsemänteen asti seitsemän korttia. Jokaisen kasan ylin kortti alkaa kuvapuoli ylöspäin ja muut kasetit alaspäin. Loput kortit muodostavat "osakkeen" ja sijoitetaan kuvapuoli alaspäin näytön yläreunaan. Neljä "säätiötä" ovat yläosassa olevia alueita, joihin kortit siirretään pelin aikana.

Peli saadaan päätökseen siirtämällä kaikki kortit näytön yläosassa oleviin perustuksiin. Jokaiselle puvulle on erillinen säätiö, ja kortit on siirrettävä sinne seuraavassa järjestyksessä: Ässä (matala), 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, Jack, kuningatar, kuningas (korkea) ). Tämän saavuttamiseksi kuvapuoli ylöspäin olevat kortit sijoitetaan peräkkäin järjestettyihin kasoihin, joissa on vaihtelevia värejä korkeammilla korteilla alempien korttien yläpuolella. Esimerkiksi kasa voi sisältää sydämen kuningattaren, sitten Jack of Spadesin, sitten 10 sydämen, sitten 9 klubia, sitten 8 timanttia.

Varastokortit käännetään kuvapuoli ylöspäin joko yksi kerrallaan tai kolmena ryhmänä asetuksista riippuen "talon" muodostamiseksi. Talon yläkortti voidaan siirtää kasaan tai suoraan perustukseen. Kasaanissa olevat kuvapuoli ylöspäin olevat kortit voidaan siirtää joko yksinään tai yhdessä saman kasan muiden korttien kanssa toiseen kasaan, kunhan tämä säilyttää peräkkäin järjestetyt vaihtuvat värit.

Tyhjät paalut voidaan täyttää kuninkaalla tai kuninkaan päällä olevalla korttipaalilla. Kun kasa siirretään kortti kuvapuoli alaspäin, se käännetään kuvapuoli ylöspäin. Kortteja siirretään tällä tavalla, jotta kortit vapautetaan jalustasta ja paaluista perustuksiin. Kortit voidaan myös siirtää takaisin pohjasta kasaan, joka saattaa vapauttaa muuten tukkeutuneet kortit kynästä. Kun kaikki osakekortit on käännetty ympäri, ne voidaan ”kierrättää” (kääntää kuvapuoli alaspäin ja piirtää uudelleen).

Pelin suorittaminen ei ole aina mahdollista!