PASIANSSIPELI.COM
Säännöt
Sulje

PELIKONE PASIANSSI SPIDER

Pasianssi on yksi suosituimmista Microsoftin Windows-käyttöjärjestelmän tunnustamista peleistä. Tällainen on tämän pelin suosio, joka on nyt kehittynyt erilaisiksi toteutuksiksi, jotka kaikki noudattavat alkuperäisiä pasianssiperiaatteita, mutta eroavat toisistaan pelin suhteen. Kaikista uusimmista versioista yksi erottuu suosituimmaksi: Spider Solitaire.

Tämä peliversio esiteltiin ensimmäisen kerran Windows XP: ssä ja siitä tuli nopeasti PC-käyttäjien suosikki suurelta osin sen vuoksi, kuinka riippuvuutta se on. Moderni Spider-pasianssi on laajentunut Windowsin ulkopuolelle (vaikka onko se edelleen rakastettu peli kaikissa Windows-käyttöjärjestelmissä), ja se on nyt laajalti saatavilla verkossa, Macissa, Linuxissa ja sekä Applen että Androidin sovellusmarkkinoilla, mikä antaa älypuhelinten omistajille mahdollisuuden pelata liike.

Kuten mikä tahansa pasianssipeli, hämähäkkipolitiikka saattaa tuntua aluksi pelottavalta, mutta pelisääntöjen ymmärtämisen ja pienen määrän pelin pelaamisesta tulee automaattista ja riippuvuutta aiheuttavaa!

Säännöt PELIKONE PASIANSSI SPIDER

Pelaamalla hämähäkkisolitaaria tavoitteena on saada sarake laskevaan järjestykseen - kuningas ässään - samassa puvussa. Kun olet täyttänyt sarakkeen, se poistetaan taulusta. Toisin kuin perinteinen pasianssi, hämähäkki ei tarjoa sinulle mitään kodin paaluja; sen sijaan sarakkeet on rakennettu suoraan pöydälle. Peli alkaa jakamalla 10 korttipaaluja, jokaisella kortilla on yksi kortti kuvapuoli ylöspäin ja sen alla neljä tai viisi korttia kuvapuoli alaspäin, ja pelin oikeassa alakulmassa on myös viisi valottamatonta korttia; nämä tunnetaan ylimääräisinä tarjouksina.

Kortit, jotka ovat kuvapuoli ylöspäin, voidaan siirtää korteille riippumatta puvusta, jonka arvo on yksi. Esimerkiksi 10 voidaan laittaa Jackille ja 3 4: lle, mutta 4 lapaa ei voida asettaa minkään puvun 2 päälle. Leikkaamattomassa järjestyksessä olevia kortteja voidaan siirtää ryhmissä edellyttäen, että ne ovat samaa maata, yksinkertaisesti vetämällä ja pudottamalla. Kun kortteja ei voi enää siirtää (näin käy väistämättä), maksaja voi sitten valita kaupan, joka antaa sinulle pääsyn viiteen valottamattomaan korttiin, nämä (toivottavasti) tarjoavat sinulle enemmän vaihtoehtoja ja aloittavat pelisi. Kun tarjoukset on käytetty loppuun eikä yhtään siirtoa ole jäljellä, pelaaja voi valita, aloitetaanko peli uudelleen alusta. Spider-pasianssia on todella helppo pelata, ja kun olet kehittynyt edistyneeksi vakiopelaajaksi, edessäsi on tunteja haastavaa hauskaa.