PASIANSSIPELI.COM
Säännöt
Sulje

ALASKA PASIANSSI

On aika pelata Alaska Pasianssi. Verkossa pelaaminen on vielä hauskempaa kuin tavallisesti! Hanki lisää jännitystä tässä ilmaisessa pelissä automaattisella toistolla, peruuttamalla siirto ja loputtomat vihjeet. Voit pelata koko näytön kokoista tablettia, matkapuhelinta tai tietokonetta juuri nyt ja aina odottaa pelaavan hyvää peliä ilman mainoksia.

Alaska Solitaire on täydellinen peli niille, jotka haluavat pelata haastavia verkkopelejä. Säännöt ovat hyvin yksinkertaisia ja on paljon mahdollisuuksia voittaa, mutta onnistuneen lopputuloksen todellisessa pelissä osuus on enintään 25%! Mutta ne, jotka haluavat pelata Alaska Solitairea verkossa, lisäävät merkittävästi mahdollisuuksiaan. Ensinnäkin, voit peruuttaa siirron. Toiseksi voit toistaa asettelun monta kertaa. Peli toimii tabletilla, puhelimella tai tietokoneella ja voi aiheuttaa vakavaa jännitystä ja jopa riippuvuutta. Ole varovainen!

Säännöt ALASKA PASIANSSI

Alaska-pasianssin säännöt ovat hyvin yksinkertaisia. Sinun on kerättävä kaikki kortit neljään kasaan perustuksia alkaen ässistä. Pelin alkuperäinen ulkoasu on samanlainen kuin kuuluisa Klondike Solitaire. Seitsemässä paalussa on 28 kuvapuoli alaspäin olevaa korttia. Loput kortit jaetaan kuvapuoli ylöspäin.

Alaska-pasianssissa liikkuvat kortit ovat samanlaisia ​​kuin venäläiset pasianssit. Voit siirtää mitä tahansa korttia, jolla on avoin arvo, tarkkailemalla pienenemisen tai kasvamisen järjestystä. Tässä tapauksessa kaikki alla olevat järjestämättömät kortit siirretään yhtenä. Vain kuningas voi mennä tyhjään kasaan tai kuninkaan johtamaan korttiryhmään.

Alaska-pasianssistrategia

Tärkeintä ratkaisussa on avata kuvapuoli alaspäin olevat kortit mahdollisimman nopeasti. Vain näitä kortteja voi pelata pelissä ja ne voidaan lajitella vapaasti. Peli voitetaan, kun kaikki kortit on jaettu perustuksille ässistä kuninkaisiin. Älä kiirehdi täyttämään perustuksia nopeasti, muista tärkeimmistä tavoitteista päästäksesi kaikkiin kortteihin.