PASIANSSIPELI.COM
Säännöt
Sulje

EIGHT OFF SOLITAIRE

Korttipeli Eight Off on hauska ja haastava pasianssipeli. Tapa ratkaista tämä pasianssi on samanlainen kuin Freecell-pasianssi, ja nimi viittaa pelin pääominaisuuteen. Varasoluja on kahdeksan tavallisten neljän sijasta! Aloitetaan peli!

Tämä on Eight Off Solitaire, jossa voit peruuttaa siirron ja käyttää pelivihjeitä. Voit pelata sitä ilman rekisteröitymistä vieraana. Suosittelemme käyttämään valtuutetun pelaajan kaikkia etuja. Voit muuttaa taustaa, korttityyppiä ja mukauttaa pasianssin näytön täysin haluamallasi tavalla.

Eight Off Solitaire -pelin sääntöjen mukaan 52 pelikortin pakkaus jaetaan kuvapuoli ylöspäin kahdeksassa kuuden kortin kasassa. Loput neljä ovat myös ylöspäin ja vievät puolet varastosoluista.

Pelin tavoitteena on lajitella kannen perustuksiksi alkaen ässistä kunkin pinnan nousevassa järjestyksessä.

Pelikentällä voit lajitella kortit vuorotellen puvun mukaan laskevassa järjestyksessä.

Kahdeksan ilmaista solua on varapaikkoja, joihin mahtuu yksi kortti. Ne takaavat myös korttisarjan siirtämisen pinojen välillä.

Mitä enemmän soluja on vapaita, sitä pidempää korttisarjaa voidaan siirtää.

Säännöt EIGHT OFF SOLITAIRE

Lajittele kortit puvun mukaan laskevassa järjestyksessä.

Vain kuningas voidaan siirtää tyhjään soluun.

Ässät siirretään ensin säätiön paaluihin (kuten "Klondike" pasianssissa), ja sitten nousevassa järjestyksessä alimmista kaksoisjoukoista kuninkaisiin.

Kaikki kortit voidaan siirtää kahdeksaan soluun, josta ne voidaan ottaa sekä säätiöön siirtymiseen että asettelussa pelaamiseen.

Peli on ohi, kun koko kansi on asetettu perustuksiin. Toivotamme sinulle hauskaa peliä!