PASIANSSIPELI.COM
Säännöt
Sulje

PASIANSSI SPIDER 4

Kuuluisa Pasianssi Spider 4 -puku koostuu kahdesta täyskortista. Tämä on vaikein pasianssi kaikista Spider-pasiansseista. Todennäköisyys voittaa on noin 30% verrattuna Klondike Solitaire -ohjelmaan. Mutta Kumoa-painikkeen avulla mahdollisuudet kasvavat jopa 50%! Olemme löytäneet helpoimman version ilmaisesta Spider Solitaire 4 Suits -pelistä. Voit pelata ilman rekisteröitymistä vieraana. Käytä Return- ja Hint-painikkeita saadaksesi parhaan tuloksen.

Spider Solitaire 4 Suitsin tavoitteena on lajitella kortit 13 kortin järjestettyihin ryhmiin kuninkaasta ässään. 4-puvun versiossa suurin vaikeus on löytää oikea strategia. Näytämme sinulle oikean tavan ratkaista tämä pasianssi. Aloitetaan säännöistä.

Säännöt PASIANSSI SPIDER 4

Pelin alussa 50 korttia asetetaan varastoon ja loput jaetaan 10 kasaan. 6 korttia neljässä ensimmäisessä kasassa ja 5 korttia jäljellä olevissa kasoissa. Ne kaikki ovat kuvapuoli alaspäin, paitsi viimeinen jokaisessa kasassa kuvapuoli ylöspäin. Voit siirtää kortteja sarakkeiden välillä ottaen huomioon säännöt:

  • kuvapuoli ylöspäin oleva kortti voidaan siirtää mihin tahansa sarakkeeseen yhden kortin yläpuolella olevasta sarakkeesta puvusta riippumatta
  • järjestyksessä pinotut saman kokoiset kortit voidaan siirtää yhtenä korttina
  • kasa sopivia kortteja tai minkä tahansa ylimmän kortin voidaan siirtää tyhjään tilaan.

Taitettu 13 kortin sarja kuninkaasta ässään katoaa automaattisesti ja laitetaan säätiöön. Tavoitteena on kerätä kaikki 8 sekvenssiä.

Voit käyttää pinon kortteja milloin tahansa. Edellyttäen, että pelikentällä ei ole tyhjiä paikkoja. Napsauta ja varastosta lisätään 10 korttia, yksi kussakin sarakkeessa.

Kuinka pelata Pasianssi Spider 4 -pukuja

Käytä taktisia temppuja, jotka vain ammattilaiset tuntevat. Ne voivat olla erittäin hyödyllisiä keskittymisesi ja loogisen ajattelun harjoittamiseen.

Pelivihjeet

1. On parempi aloittaa pasianssin pelaaminen korkeilla korteilla, ne muodostavat sekvenssien perustan, eikä niitä tarvitse siirtää, jos ne kerätään kerran.

2. Hyvä strategia on lajitella kortit puku mukaan.

3. Yritä vapauttaa viiva, jotta voit käyttää tyhjää tilaa lajitteluun puvun mukaan.

Pelillä ei ole aikarajoja, mutta voit hallita tilastoja ja nähdä tulokset.