PASIANSSIPELI.COM
Säännöt
Sulje

CRESCENT PASIANSSI

Aika pelata Crescent Pasianssi. Tällä ilmaisella peliversiolla on parhaat peliehdot! Voit pelata koko näytön, nähdä tilastoja ja vastaanottaa vihjeitä ilman rekisteröitymistä. Solitaire koostuu kahdesta kannesta, joista yhdessä ei ole ässää ja toisessa kuninkaita. Keskelle sijoitettuna ne muodostavat paalut. Loput kortit asetetaan puolikuun muotoisiksi.

Hämmästyttävän palapelin alkuperäinen nimi on Crescent Pasianssi, joka perustuu kannen asettelun samankaltaisuuteen uuden kuun puolikuu.

Säännöt CRESCENT PASIANSSI

Sääntöjen mukaan pelin tavoitteena on siirtää kaikki kortit 16 ulommasta paalusta keskellä oleviin kahdeksaan vaakatasoon.

Neljä parasta paalua alkavat kuninkailta ja ne on pinottava alenevassa järjestyksessä (kuningattaret, tunkit ja niin edelleen enintään kaksi kussakin puvussa). Pohjapaalu muodostuu "uuden kuun" mukaan. Sinun täytyy laittaa kaksi ässää.

Kaikki avoimet kortit voidaan siirtää toiseen kasaan, jos ne eroavat toisistaan ​​järjestyksessä 1. Esimerkiksi 7 pataa voidaan laittaa saman tai useamman 6: n tai 8: n päälle.

Puolikuun pasianssistrategia

Monimutkaisuudeltaan Crescent Pasianssi voidaan verrata 4-pukuun Spider Solitaire. Voit helposti voittaa, jos tutkit kärsivällisesti mahdollisia liikkeitä ja käytät joitain temppuja:

  • jos sinulla on mahdollisuus valita 2 samanlaista korttia, tarkista alimmat. Voit tehdä tämän napsauttamalla korttia ja nostamalla sitä, ikään kuin haluaisit siirtää sen;
  • yritä järjestää pukujen pylväät tasaisesti, jotta estetään "umpikujaan liittyvä yhdistelmä" estämällä identtiset kortit.

Vinkkejä ja apua

Solitaire-verkkoversiossa on useita lisäominaisuuksia, joista saatat löytää hyödyllisiä.

1. Liikkeet-lohko näyttää pelikentällä käytettävissä olevien mahdollisten siirtojen lukumäärän, ottaen huomioon mahdollisuuden siirtää kortteja yhteen paaluista tai sekoittaa paaluja, jotka on järjestetty puolikuun muodossa.

2. Voit käyttää "Vihje" -painiketta viisi kertaa per peli.

3. Asettelua voidaan vaihtaa kolme kertaa "Shuffle" -painikkeen avulla, kun taas kaikki puolikuuhun järjestetyt kortit pelataan satunnaisessa järjestyksessä. Käytä tätä apua äärimmäisissä tilanteissa, jos paalun täyttämiseen ei ole vaihtoehtoja.

Voit pelata yhtä mielenkiintoisimmista pasianssikorttipeleistä kahdella puvulla. Miellyttävän harrastuksen lisäksi siitä voi olla hyötyä. Solitaire-peli kehittää loogista ajattelua ja visuaalisia taitoja. Hyvää peliä!